Bli volontärterapeut!

Vill du bidra till vår verksamhet för att öka den psykiska hälsan hos unga vuxna? För att vara engagerad hos oss behöver du vara legitimerad psykoterapeut/psykolog eller ha:

  • en akademisk examen eller motsvarande
  • genomförd grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1)
  • minst 25 timmar i egenterapi

Vad förväntas av dig som volontärterapeut:

  • Du åtar dig att träffa minst två klienter en gång i veckan.
  • Du förväntas arbeta i enlighet gällande föreskrifter och 1825:s rutiner. Terapiarbetet sker på vår mottagning i centrala Stockholm, online eller i vissa fall på din egen mottagning (enbart för legitimerade).

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Läs mer här om uppdraget som volontärterapeut och fyll sedan i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig. Är du intresserad av att bidra på andra sätt som volontär i vår verksamhet? Maila volontäransvarig.

Intresseanmälan

Samarbeten och partnerskap

För att åstadkomma förändring inom arbetet med psykisk hälsa hos unga krävs en ny strategi, både på nationell och regional nivå. I det arbetet behöver vi vara många och vi välkomnar samarbeten. Har du tankar kring detta hör av dig till 1825:s generalsekreterare Dahlia Rezai på dahlia.rezai@1825.nu 

Skänk en gåva

Den psykiska ohälsan hos gruppen unga vuxna mellan 18 och 25 år har ökat kraftigt och många får inte den hjälp som de behöver. Det finns ett stort behov av både ökad tillgänglighet och möjlighet att erbjuda olika former av terapi utifrån den unga vuxnas villkor. 

Vet du redan nu att du vill bidra, använd vårt bankgironummer: 5388-3146 eller swishnummer 123 435 09 14. Märk din gåva med 1825. 

Tack för ditt bidrag!