Vi vänder oss till dig som

  • Är 18-25 år
  • Upplever ett behov av stöd
  • Har begränsade möjligheter att gå i terapi i privat regi

Var finns vi?

Vår mottagning ligger vid Fridhemsplan i Stockholm. Vi erbjuder även digitala samtal och du är välkommen till oss oavsett var i Sverige du bor.

Kostar det något?

Vi har en maxtaxa på 150 kronor per besök. Det går att ansöka om sänkt belopp.

Hur kontaktar jag er?

Du ringer oss och vi gör en intervju. Du får berätta kort vad du vill ha hjälp med och får information om vilket stöd vi kan ge. Efter intervjun kontaktar vi dig så fort vi har en tid att erbjuda. Du behöver ingen remiss för att få komma till oss.

Välkommen att ringa oss på 08-121 539 83. Vi lyssnar av telefonen måndag till torsdag kl 9-16 och ringer upp dig inom 48 timmar ifall vi inte kan svara direkt. Vår kötelefon är stängd fram tills den 1 september p.g.a. av många på väntelistan.

I detta informationshäfte kan du läsa mer om vad det innebär att gå i terapi hos oss.

Är du 16-19 år erbjuder vi dig kostnadsfria samtalsgrupper på plats eller digitalt. Samtalsgrupperna passar dig som känner dig ensam och vill lära dig mer om känslor och psykisk hälsa. Det går bra att gå i både samtalsgrupp och i individuell terapi. Du kan läsa mer om samtalsgrupperna här.

Kontakta oss

Är det akut?

1825 är inte en akutmottagning. Om du behöver akut hjälp hänvisar vi till den akuta psykiatrimottagning som finns i din region. Är du under 18 år kan du kontakta BUP. Vid nödläge ring alltid 112!

Vad vi erbjuder

Psykoterapi och samtal

Vi erbjuder individuella terapier, gruppterapier och psykodrama. Terapierna kan vara korta eller långa, vanligt är att träffas en gång per vecka. Vi träffas på vår mottagning eller digitalt. Du kan komma till oss oavsett var i Sverige du bor. Det finns också möjlighet att få fem individuella samtal.

Mottagningen för unga män

En del av vår verksamhet vänder sig särskilt till dig som identifierar dig som kille och föredrar en mottagning för bara killar. På vår mottagning för unga män får du samtal och psykoterapi, individuellt eller i grupp, med en manlig terapeut.

Viktiga samtal i grupp – för dig på gymnasiet

Vi erbjuder även samtalsgrupper för dig som är 16 – 19 år. Här fokuserar vi på ökad självmedkänsla, minskad självkritik och verktyg för att hantera utmaningar, stress och oro. Det finns både grupper vid mottagningen och digitalt.

Vägledning till stöd

Ibland kan det behövas annan hjälp än den som vi kan erbjuda. Då kan vi vägleda dig till den hjälpinsats som du behöver för att må bättre.