Vi vänder oss till dig som

  • 18-25
  • Mår dåligt och är i behov av stöd
  • Inte får det stöd du behöver och inte har råd att betala för privat terapi

Var finns vi?

Vår mottagning ligger vid Fridhemsplan i Stockholm. Vi erbjuder även digitala samtal och du är välkommen till oss oavsett var i Sverige du bor.

Kostar det något?

Vi har en avgift på 150 kronor per besök. Det går att ansöka om att bli avgiftsbefriad vid ekonomiska svårigheter.

Hur kontaktar jag er?

Individuella samtal
Om du är intresserad av individuella samtal ringer du oss och vi gör en intervju. Du får berätta kort vad du vill ha hjälp med och får information om vilket stöd vi kan ge. Efter intervjun kontaktar vi dig så fort vi har en tid att erbjuda. Du behöver ingen remiss för att få komma till oss. I detta informationshäfte kan du läsa mer om vad det innebär att gå i terapi hos oss. 

Välkommen att ringa oss på 08-121 539 83. Vi lyssnar av telefonen måndag till torsdag kl 9-16 och ringer upp dig så fort vi kan. På grund av extra högt söktryck tar vi just nu inte emot nya intresseanmälningar. Vi kommer preliminärt att öppna väntelistan igen den 12e april. 

Deltagande i samtalsgrupp
För att vara med i samtalsgrupp fyller du i följande formulär online. Vi kommer efter du skickat in din intresseanmälan kontakta dig och berätta om stegen framåt. Vi tar emot intresseanmälningar till våra samtalsgrupper även om vår väntelista för individuella samtal skulle vara stängd. 

Kontakta oss

Är det akut?

1825 är inte en akutmottagning. Om du behöver akut hjälp hänvisar vi till den akuta psykiatrimottagning som finns i din region. Är du under 18 år kan du kontakta BUP. Vid nödläge ring alltid 112!

Vad vi erbjuder

Psykoterapi och samtal

Vi erbjuder individuella terapier, kvalificerat samtalsstöd och olika typer av samtalsgrupper. Den hjälp vi erbjuder kan pågå under en avgränsad period eller en längre tid. Vanligt är att träffas en gång per vecka, antingen på vår mottagning eller digitalt. Du är välkommen till oss oavsett var i Sverige du bor.  

Mottagningen för unga män

En del av vår verksamhet vänder sig särskilt till dig som identifierar dig som kille. På vår mottagning för unga män får du samtal och psykoterapi, individuellt eller i grupp, med en manlig terapeut om du så önskar. 

Samtalsgrupper

Vi erbjuder samtalsgrupper där du får en möjlighet att öka din självmedkänsla, minskad självkritik och finna inre verktyg för att hantera utmaningar, stress och oro. Det finns grupper både vid mottagningen i Stockholm och digitalt.  

Vägledning till stöd

Ibland kan det behövas annan hjälp än den som vi kan erbjuda. Då kan vi vägleda dig till den hjälpinsats som du behöver för att må bättre.