Fleminggatan 113, 112 45 Stockholm

Hitta till oss

Närmaste T-banestation är Fridhemsplan där både gröna och blåa linjen stannar. Det går också många bussar till Fridhemsplan, både buss 1, 3 och 4 stannar i närheten.

Psykoterapi eller samtalsstöd

Om du önskar en individuell samtalskontakt hos oss är du välkommen att ringa på 08-121 539 83. Vi hör sedan av oss per telefon så snart vi hinner. Ibland redan dagen efter men ibland kan det dröja upp till en vecka. Du får då berätta kort vad du vill ha hjälp med och får information om vilket stöd vi kan ge. Efter intervjun sätts du antingen upp på vår väntelista eller så hänvisar vi dig vidare om vi bedömer att vi inte kan hjälpa dig just nu. Du behöver ingen remiss för att söka hjälp hos oss.

Samtalsgrupper

För att vara med i samtalsgrupp fyller du i följande formulär online. Mer om våra samtalsgrupper kan du läsa här. Vi kommer efter du skickat in din intresseanmälan kontakta dig och berätta om stegen framåt. 

Vill du samarbeta med oss?

Kontakta oss gärna om du intresserad av att samarbeta med oss eller har generella frågor om vår verksamhet.

Behöver du akut hjälp?

1825 är ingen akutmottagning. Om du behöver akut hjälp hänvisar vi dig till den akuta psykiatrimottagning som finns i din region, här kan du kan hitta närmaste akutmottagning.
Ring alltid 112 vid akut nödläge.

För dig som inte fyllt 18 år hänvisar vi dig  till närmaste BUP-mottagning. På kvällar, nätter och helger kontaktar du BUP:s akutmottagning, för mer information se www.bup.se.

Hjälp oss att förbättra vår verksamhet

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet. Därför är det viktigt för oss att få veta om du har synpunkter eller klagomål på hur du blir bemött eller den hjälp du får. Du kan lämna synpunkter i vår brevlåda i väntrummet eller mejla till vår Tf. operativa verksamhetschef Karin Ribbing på karin.ribbing@1825.nu.

Mejla Karin

Vi som jobbar på 1825

Vanliga frågor & svar

Lediga jobb