Terapi eller samtalsstöd

Detta nummer ringer du som är intresserad av att gå i terapi och stödsamtal hos oss. Vi lyssnar av telefonen måndag till torsdag kl 9-16 och ringer upp dig så fort vi kan.

Samtalsgrupper

För att vara med i samtalsgrupp fyller du i följande följande formulär online. Vi kommer efter du skickat in din intresseanmälan kontakta dig och berätta om stegen framåt. Vi tar emot intresseanmälningar till våra samtalsgrupper även om vår väntelista för individuella samtal skulle vara stängd. 

Intresserad av att samarbeta med oss?

Kontakta oss gärna om du intresserad av att samarbeta med oss eller har generella frågor om vår verksamhet.

Hitta till oss

Närmsta T-banestation är Fridhemsplan där både gröna och blåa linjen stannar. Det går också många bussar till Fridhemsplan.

Behöver du akut hjälp?

1825 är ingen akutmottagning. Om du behöver akut hjälp hänvisar vi dig som inte fyllt 18 år på dagtid till närmaste BUP-mottagning. På kvällar, nätter och helger kontaktar du BUP:s akutmottagning, för mer information se www.bup.se.

Har du fyllt 18 år hänvisar vi dig till den akuta psykiatrimottagning som finns i din region.
 Ring alltid 112 vid akut nödläge.

Hjälp oss att förbättra vår verksamhet

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet. Därför är det viktigt för oss att få veta om du har synpunkter eller klagomål på hur du blir bemött eller den hjälp du får. Du kan lämna synpunkter i vår brevlåda i väntrummet eller maila till 1825:s generalsekreterare Dahlia Rezai på dahlia.rezai@1825.nu.

Maila Dahlia

Vi som jobbar på 1825

Vanliga frågor & svar

Lediga jobb