DELA

Brinner du för alla ungas lika rättigheter och möjligheter till en bra start i livet, oavsett vem man är och var man kommer ifrån? 

Nu kan du som är ung vuxen och vill göra skillnad för unga vuxnas rättigheter, psykiska hälsa och välbefinnande ansöka om att vara med i 1825:s advisory board. Genom vårt advisory board vill vi höra din röst om viktiga frågor som rör vår verksamhet och om vad som behövs för att unga vuxna ska få det stöd de behöver. Detta kan handla om alltifrån vår gruppverksamhet till frågor som rör sociala medier.  

Uppdraget är ett år långt och innebär att du tillsammans med andra unga vuxna kommer träffas ungefär två gånger per termin på vår mottagning i Stockholm (och ev. digitalt). Beroende på ditt engagemang kommer det även finnas möjlighet att bidra löpande till 1825:s kunskapsutvecklings- och påverkansarbete. Uppdraget sker på ideell basis med men eventuella kostnader (såsom resor och mat) täcks av 1825. Längden på träffarna kan variera från några timmar till en halvdag och vi gör vårt yttersta för att hitta tider och datum som passar gruppens deltagare. 

Uppdraget ger värdefull erfarenhet om det civila samhället, psykisk hälsa, påverkansarbete samt ett livskraftigt nätverk för framtiden.  

Vi önskar att du ansöker innan den 2 april 2023 genom att skicka in din intresseanmälan här.