DELA

Verksamhetsutvecklare inom psykisk hälsa

Stiftelsen 1825 är en idéburen och icke-vinstdrivande verksamhet som arbetar med att främja unga vuxnas psykiska hälsa genom psykoterapi och psykosocialt stöd, kunskapsutveckling samt påverkansarbete.

Vi söker en engagerad och kunnig verksamhetsutvecklare för att främja och utveckla verksamheten på Stiftelsen 1825. Som verksamhetsutvecklare kommer du att vara ansvarig för att skriva framgångsrika ansökningar för finansiering av vår verksamhet och driva utvecklingsprojekt inom stiftelsen.

 

Vad du kan förvänta dig

Arbetet innefattar alla delar av att driva verksamhetsutveckling – från att identifiera förbättringspotential, möjliga partnerskap och innovativa lösningar, ta fram idéer och konkreta verksamhetsförslag samt omsätta dessa i ansökningar med aktivitetsplaner och budgetar till att leda och bidra till genomförandet tillsammans med teamet och våra volontärer samt analysera och kommunicera effekter och samhällsnytta av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skriva ansökningar för finansiering av Stiftelsen 1825:s stödverksamhet för ungas psykiska hälsa
  • Driva och administrera stöd- och utvecklingsprojekt samt ansvara för resultat- och effektmätning samt utvärdering och återrapportering till finansiärer
  • Arbeta tätt tillsammans med generalsekreteraren för att utveckla verksamheten, ta fram budgetar samt säkerställa att verksamheten lever upp till de uppsatta målen

Beroende på den sökandes profil kan även metodutveckling för våra psykosociala stödinsatser, kliniskt arbete eller kommunikationsarbete ingå i tjänsten.

 

Vad vi förväntar oss av dig

Du är en driven och strukturerad person med utmärkta projektledningsfärdigheter som är van vid att utforma, driva och administrera projekt. Du är en skicklig skribent med dokumenterad erfarenhet av att skriva framgångsrika ansökningar för finansiering av verksamhet samt av att återrapportera resultat till finansiärer.

Framträdande egenskaper hos dig är en stark analytisk förmåga, sinne för struktur, självständighet och drivkraft. Du trivs med att samarbeta nära med andra och är samtidigt självgående med initiativförmåga för att uppnå resultat och hålla deadlines.

Likt resten av teamet på 1825 brinner du för och har en bred förståelse för frågor som rör social hållbarhet, psykisk hälsa och folkhälsa. Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerade psykosociala stödinsatser, psykoterapi eller annan relevant erfarenhet av kvalificerat socialt arbete och unga vuxna som gör att du handfast kan bidra i att utveckla våra insatser, metoder, arbetssätt och material riktade till målgruppen.

Det är meriterande om du är socionom, legitimerad psykoterapeut eller motsvarande. Även utbildningar och erfarenheter inom projektledning, kommunikation, ekonomi eller redovisning är fördelaktiga. Meriterande är även kulturell kompetens och erfarenhet av att arbeta med inkludering, mellanförskap och diskriminering, samt erfarenhet av att arbeta i politiskt eftersatta områden.

 

Detta kan vi erbjuda dig

Hos 1825 får du möjlighet att göra avgörande skillnad för ungas hälsa och framtidsutsikter. Vi erbjuder en stimulerande och meningsfull arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och utveckla Stiftelsen 1825:s verksamhet.

Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas. För att vi ska kunna nå våra mål och göra skillnad för flera unga vuxna i behov av stöd och terapi för att må bra och klara vuxenblivandet, krävs mer finansiering. Du blir en nyckelperson i det arbetet och i att utveckla verksamheten.

Hos oss möts du av engagerade och kompetenta kollegor som alla delar ett engagemang för psykisk hälsa och allas rätt till en god start i livet. Vi sitter i vackra lokaler vid Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omfattning kan anpassas till mellan 60 och 100 % beroende på den sökandes profil och önskemål.

Välkommen med din ansökan

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast 4 september till ansokan@1825.nu. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta generalsekreterare Dahlia Rezai på dahlia.rezai@1825.nu.

Annonsen hittas som PDF här.